Cinta adalah anugerah setiap insan...Bila cinta hadir dalam hati,peliharalah cinta itu untuk selama-lamanya.. ~ZULSHELA~

Tuesday, December 3, 2013

Setahun hanya sekali

Bersawang lagi rupanya blog ni...setahun sekali je saya hupdate rupanya......
Nampak sangat byk kerja (konon la byk...hahaha).. padahal dh terlupa yg saya ada blog...konpem kakak saya akan gelak sakan baca post saya ni sbb dia tahu adik dia pemalas nk hapdate blog...hapdate fb,instagram rajin la...kan??

Nnti saya hapdate blog dgn satu citer travelog saya dan kawan2..tunggu ye..

Salam kasih sayang daripada saya..

Monday, December 17, 2012

Apa Kisahnya?

ada orang kisah kita buat kerja sampai bawak balik rumah?
takde sape pun kisah.. Ada aku kisah????
yang saya tahu,bos suruh buat aje la...nak cakap kebih-lebih,kita nih kuli aje...

sekian,
saya yang menurut perintah





Wednesday, December 12, 2012

12.12.12

12.12.12.

Tarikh yang unik rupanya ari nih
ramai yg buat macam2 untuk abadikan tarikh ini...
saya?
nak hapdate lah blog yg bersawang nih..hehehe....

PERTAMA :
nak tepek gambar hasil tangkapan semasa trip bersama akak dan mak saya. pertama kali sertai aktiviti tangkapan bersama akak saya.(yang raya photochalen tuh kes lain..hehehe..) 
kalau nak tengok gambar di lokasi yang sama tapi hasil tangkapan yang berbeza, sila kan ke blog akak saya ...

KEDUA :
nak bagitahu yang tahun depan (2013) adalah tahun ke 10 saya jadi warden asrama sejak saya mula posting/penempatan mengajar...dah lama juga rupanya jaga anak-anak orang...tapi sampai bila yer??...(Semoga akan sampai jua masa untuk saya jaga anak sendiri...Amin..)
2004  hingga 2006 -- Asrama SMK Dato Sheikh Ahamd, Seremban,Negeri Sembilan
2007 -- Asrama Puteri Melayu Seremban, Negeri Sembilan
2008  hingga sekarang --Asrama SMK Telok Panglima Garang,Kuala Langat,Selangor



HASIL TANGKAPAN 

1

2

3

4

5

6


SEKIAN , TERIMA KASIH..

Wednesday, February 29, 2012

29 FEBRUARI 2012

29 FEBRUARI ...

Tarikh yang hanya dapat dijumpa 4 tahun sekali.. Sebab itu, saya nak abadikan tarikh ini dalam blog saya.. Kalau umur panjang, dengan Izin-Nya dapat saya menulis lagi di blog dengan mengabadikan tarikh ini..


Gambar di bawah ini tiada kaitan dengan tarikh 29 FEBRUARI ...


21 JANUARI 2012
Majlis Pertunangan Sepupu suami  



23 JANUARI 2012 
Jeram Toi... singgah parking keta aje.. 

Hutan Lipur Lenggeng..best kah??


Memang best!! sebab keta kami jadi 'port lepak' .. APa MOtif Depa??




senyuman yg menawann...



5 FEBRUARI 2012
Kami dua beradik .. kakak & saya




Dengan izin-Nya..bertemu jodoh..Kak lin & abg fadil

Pengantin Baru ..??
( pengantin lama pinjam pelamin pengantin baru)


budak comel yg sweet & pandai 'bergambo'...
 ( nisa ~ anak sepupu saya )




owner of this blog.. S.H.E.L.A




Sekian.. cerita bergambar saya untuk kali ini...



11.12.13

Dah lama sangat rasanya tak menulis di blog.. Kadang-kadang rasa macam banyak cerita nak tulis tapi satu pon tak mau keluar dari ilham ...
Tapi hari ni, selepas membelek blog kakak saya dan kawan-kawan travelnya, saya rasa menulis blog nih seronok.. macam kakak dan kawan-kawannya, mereka cerita tentang travelling.. bila baca blog mereka, seolah-olah saya pon travel sama .. betullah kata orang ... Jauh perjalanan, luas permandangan .. (ada kaitan kah?? )

Macam saya, mungkin saya tak banyak travel@jalan2.. asyik terperuk aje kat kawasan berpagar ni..tp mungkin di setiap sudut kawasan ni boleh memberi 1002 cerita ..